Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Αποδοχή

IMS fi (Γενική Λογιστική)

IMS fi (Γενική Λογιστική)

Το IMS_fi είναι ένα ολοκληρωμένο χρηματοοικονομικό σύστημα, το οποίο καλύπτει τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν βιβλία Γ’ κατηγορίας.

12 other products in the same category:

Άλλες πληροφορίες

Το IMS_fi είναι ένα ολοκληρωμένο χρηματοοικονομικό σύστημα, το οποίο καλύπτει τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν βιβλία Γ’ κατηγορίας. Μπορεί να καλύψει υποκαταστήματα και αποθήκες και ιδανικά συνδυάζεται με τα υποσυστήματα IMS_assets (πάγια) και IMS_bills (αξιόγραφα) αλλά και με την εμπορική διαχείριση IMS_erp.

Η εφαρμογή περιέχει όλες τις λειτουργίες - εκτυπώσεις που απαιτούνται βάσει νόμου. Οι λειτουργίες που περιέχει ρυθμίζονται παραμετρικά παρέχοντας μεγάλη ευελιξία.

Η εξαγωγή των αποτελεσμάτων στην οθόνη δίνει δυνατότητα ελέγχου και επιλεκτικής εκτύπωσης. Επιπλέον είναι δυνατόν να δημιουργηθούν αρχεία διαφορετικών format (excel, pdf κ.λ.π.) και να αποσταλούν στους επιλεγμένους αποδέκτες με χρήση email μέσα από την εφαρμογή.

Ενδεικτικά οι πιο βασικές λειτουργίες που καλύπτει το IMS_fi είναι οι εξής:

  •  Διαχειρίσεις Λογαριασμών
  •  Ισοζύγια
  •  Ημερολόγια
     Ετήσιες Διαδικασίες


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: εμπορικη διαχειριση