Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Αποδοχή

Η IMS Πληροφορική

Η IMS Πληροφορική Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1986. Στο βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της συμπεριλαμβάνονται η πώληση προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί ή κατασκευαστεί (integrated) από την ίδια και η μεταπώληση προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί από διακεκριμένες ξένες ή ελληνικές εταιρείες πληροφορικής.
Βασιζόμενη στην πείρα και την αξιοπιστία αυτών των ετών η IMS έχει σαν στόχο της την βέλτιστη απόδοση και την υψηλή ποιότητα. Ολόκληρο το δυναμικό της εταιρείας κινείται με βάση τον πελάτη, φροντίζοντας να ικανοποιεί πλήρως τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του:
  • με το σωστό προϊόν
  • στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα
  • με το μικρότερο δυνατό κόστος,
ώστε να καταστήσει τον πελάτη ανταγωνιστικό στην αγορά που απευθύνεται. Διαθέτοντας ευέλικτο management, σύγχρονο εξοπλισμό και συνεργάτες υψηλού μορφωτικού επιπέδου, η ΙΜS διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητα, την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της. Σκοπός της είναι να συνεισφέρει στην βελτίωση της οργάνωσης, στην αύξηση της παραγωγικότητας και τελικά στην επίτευξη των στόχων των πελατών της με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η IMS προσπαθεί, αναλύοντας σε βάθος την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ανάγκης του πελάτη, να ικανοποιεί στο έπακρο τις απαιτήσεις του (εμφανείς και συνεπαγόμενες), συνεισφέροντας και η ίδια στη διαμόρφωσή τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εφαρμογές αυτές της πληροφορικής αντιμετωπίζονται πολλές φορές με δυσπιστία και επιφυλακτικότητα, δεδομένου ότι ο χρόνος εφαρμογής τους διεθνώς είναι σχετικά μικρός, η προηγούμενη γνώση και εμπειρία των εμπλεκομένων περιορισμένη και η έννοια της παραλαβής και της ποιότητάς τους κάπως ασαφής και επιδεκτική πολλών ερμηνειών.